注册 登录  
 加关注
查看详情
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

林间艳阳

无论怎样热爱生活,无论怎样惋惜错过风景,更重要寻找成长的痕迹。

 
 
 

日志

 
 
关于我

人的一生只有5%是精彩的,也只有5%是痛苦的,另外90%是平淡的,人们往往被5%的精彩诱惑着,忍受着5%的痛,在90%的平淡中度过。一位喜欢浪漫,追求完美、开朗、时尚、自恋喜欢幻想的女人。

游美记(一) 7 塞勒姆的春天  

2014-05-02 10:58:06|  分类: 美国游日记 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

 

 

游美记(一) 7 塞勒姆的春天 - 林间艳阳 - 林间艳阳

 

 

 

 

 

    塞勒姆的冬天几乎天天下雨,太阳缺席让我都快忘了阳光的味道,这里的冬天不太冷,但每天都在听着雨的滴答声度过,多么渴望春天阳光和温暖。

Salem winter rains almost every day, the sun is absent so I almost forgot the taste of the sun, where the winter is not too cold, but every day, listening to the rain ticking spend, how eager the spring sunshine and warmth.

 

游美记(一) 7 塞勒姆的春天 - 林间艳阳 - 林间艳阳

 

 

    三月春天,所有的梦都在枝头雀跃,蝴蝶带着我惊喜的目光在春天穿越,芳草萋萋碧水盈盈,在这里塞勒姆州政府广场遇见你-----樱花妩媚,水仙娇媚。

March spring, all dreams are jumping in the branches, I was pleasantly surprised with butterflies in the spring through the eyes, sparkling clear water and lush grass, the state government in this Lisailemu met you ----- cherry charming square, narcissus flirtatious.

 

 

游美记(一) 7 塞勒姆的春天 - 林间艳阳 - 林间艳阳

 

 

游美记(一) 7 塞勒姆的春天 - 林间艳阳 - 林间艳阳

 


    春天的晨光弥漫着塞勒姆大地,暖暖的阳光让恋上了你,我们的遇见,我们的相识,是生命中最美的幸福,就像那一树的樱花那样灿烂,用人世间最温情的方式,在春天用心守望友情,飞花点翠,让我们情意尽情绽放在塞勒姆春天。

Salem dawn of spring filled with earth, warm sunshine so I Fall in love with you, we met, we met the most beautiful happy life, which is like the cherry tree as brilliant, the most warmth with the earth way, watch carefully in the spring of friendship, fly Kingfisher, let us enjoy the affection bloom in the spring Salem.

 

 

游美记(一) 7 塞勒姆的春天 - 林间艳阳 - 林间艳阳

 

 

游美记(一) 7 塞勒姆的春天 - 林间艳阳 - 林间艳阳

 

 

 

 

 2014.3.20.塞勒姆州政府广场

 

感谢David拍摄

  



  评论这张
 
阅读(422)| 评论(4)
推荐

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018